diumenge, 7 de juliol del 2013

Els empresaris neguen que hi hagi discriminació

Tal i com recullen El Punt Avui (enllaç) i el Diari de Girona (enllaç), la federació de bars i restaurants Fecasarm ha negat que els locals d'oci nocturn de la Girona duguin a terme pràctiques discriminatòries, com denuncia la nostra campanya. Segons diuen, el gremi d'empresaris de l'oci nocturn té por que la campanya pugui generar "una alarma social innecessària i una presumpció de culpabilitat dels locals que realment no existeix”.

Però la crítica del gremi d'empresaris del sector no ha estat l'única que hem rebut. El periodista Xevi Sala també ens ha dedicat un article d'opinió a El Punt Avui (enllaç), en què critica la nostra iniciativa i les accions que hem programat. En comptes centrar-se en la immoralitat i la baixesa ètica que representen les discriminacions que denunciem, el periodista qüestiona els nostres mètodes i els suposats perjudicis que puguin causar en els locals.

Per sort, la rebuda de la campanya entre la ciutadania i les entitats ha estat esplèndida. Moltes gràcies a tothom que està col·laborant fent-nos arribar informació!